Friday, 5 April 2013

Teringin Makan Sup Tulang



Dah seminggu sup tulang ni berlegar kat kepala hahaha....

ira pun update status fb teringin nak makn sup tulang!!!

saja main2 katakan...

balik kerja hubby tanya esok kerja x...ira pun cakap x lah sabtu ni turn umie kerja...

JOM!!!

ira pun tanya jom nak pergi mana?
lah kata nak makan sup tulang

Yeayyyyy....hubby ku baca status ku di fb...

lepas magrib vrommm pergi kedai yang ada jual sup tulang
dekat je dengan taman mawar dekat dengan pengasuh yang jaga my hero ni

erm kira murah jugak kan kedai ni dan supnya sedap jugak cuma hubby cakap erm boleh lah...
xberapa sedap lah tu bagi dia hahahaha

tekak ira ni tekak selarong ajo...ape pun boleh keh keh keh

apa pun ENJOY...

Thanks so much my dear husband 

Pengunjung Blog

No comments: