Monday, 31 March 2014

Naik Kapal Cruise??

Assalamualaikum semua....wah naik kapal cruise?yeke? macam x percaya je kan..hihihi..dulu dulu berangan best nya kalau dapat naik..best tu best ni...

sekarang alhamdulillah company hubby buat annual dinner kat situ lah biasa buat kat hotel..tapi anak x boleh bawa pulak..kesian Haziq kene tinggal dengan pengasuh..nasib baik pengasuh nak jaga dari petang sampai malam pulak tu kan..

Tapi tapi...ramai je yang bawa anak..Ya Allah rugi x bawa si hero kecik tu..mesti dia suka kan...kan.....huhu tapi apakan daya...dah terlambat....


Ni posing sebelum naik kapal..Ira memang x reti nak berfesyen bagai...malam sebelum tu dah try pelbagai gaya tudung termasuk selendang..hampeh semuanya rasa x kene..kelakar pun ada serabut pun ada lilit sana lilit sini...uishhh rimas pulak ....so simpang aje lah tudung macam kebiasaan di pakai...


Bergambar lagi..kawan2 hubby yang tolong amikkan memang sporting betul lah mereka tu...




Ira just simple..berjubah dan tudung akel plain warna turquise...ish betul x eja ni hihihi....ira ingat nak pakai baju purple fishtail..tapi awal2 hubby dah request nak isteri  nya ni pakai jubah..so ikut kan je lah hihi..hubby segak dengan kemeja putih nya...



ni lah suasana dalam Cruise..x lah besar mana tapi x sampai sesaat masuk perh sejuk yang amat..x dapat tahan rasa kesejukkan nya tambah dengan angin pantai lagi...lagi lah sakit sampai ke tulang rasanya...


keluarga SHELL...periang peramah...suka buat lawak dannnnn suka kene kan kawan masing2 termasuklah mu hubby orang suka kene kan dia ,dan dia pun sama kenekan orang...haa sepaan lah tu



Dimeja makan kami....

lauk pauk  memang bermacam lah kan...
nasi beriyani lauk ayam masak merah.kambing pun ada,udang ,masak sambal,ikan celup tepung.sayur brokoli campur dengan pelbagai sayur,buah buahan kuij muih....ishhh memang banyak sangat lah...mewah makanan...sedap sangat tapi ira makan sikit je..rasa x boleh telan...ye lah masih dalam mood mabuk morning sickness kan...ape pun x lalu di tekak ni... my kandungan turn 3 month nextweek...Syukur Alhamdulillah

program biasa biasa je...ada lucky draw,karaoke,best driver award...my hubby dapat table Fan 16' masa lucky draw hihi Alhamdulillah...

Terima Kasih kepada my husband kerana abang ayang dapat naik Cruise ni....sayang abang kerana Allah





*Berposing bergambar hanya sekadar suka buat kenangan......Apa pun Allah tahu niat kita..biarlah apa orang nak kata...*