Sunday, 14 April 2013

Dinner Company Husband

Ahad 14.04.2013 my husband punya company (Fueller Logistics Sdn Bhd) ada buat jamuan makan malan dekat hotel Amansari Seri Alam..

Majlis pukul 5.00pm-10.00pm.....so punya la excited pukul 4.50om dah samapi dah hahahaha...dewan masih kosong lagi...

Sempat jap ambil gambar...sesungguhnya ira dengan hubby amat suka berposing bagai ni...kejenya asik nak ambil gambar aje...


Panahan mata haziq





Ceh ceh...peace..macam sopan je kan


My happy Family


Haziq punya lah suka siap gelak-gelak lagi...caya lah anak ibu x takut pun...tarian naga datang dekat dengan haziq...siap sentuh lagi...hehehe



Ni lah hasil yang kami dapat..jadi lah kan daripada x ada...rise cooker 1L,beg sekolah,motor mainan....Alhamdulillah

Rice cooker dapat lucky draw , Motor dengan beg tu memang setiap pemandu dapat

sampai rumah nak dekat pukul 11.00 huh pengsan penat yang teramat...haziq dah terbongkang dalam kereta dalan perjalanan balik...



Pengunjung Blog

No comments: