Sunday, 25 November 2012

Durian Crepe

Ape yang best sangat tentang durian sekarang ni???? jadi hot meletup gituuuu...
semua orang cari semua orang cakap sedap semua orang nak...so ira pun teringin lah jugak kan
teringin sampai bw ke mimpi tu hehehehe dasyat betul penangan durian crepe ni kan???

So ira cari...cari...dan cari.... tanye kawan2...ada yg jual tapi kat larkin...erm ira ni jenis susah nk bgerak sendiri so ira padam kan hasrat li kt situ...(masa ni hubby x thu ira nak benda ni)

misi mencari diteruskan lagi ada lah satu kawan ni duk seelong ira nk li lah dengan kwan kepada kawan die...tp lambat plk reply pm die...biase lah ira kat ofis memang sibuk memanjang..huhuhuh

so ira cari lg dengan kawan yang lain so dia suruh ira cari add facebook kedai kek kami  ira pun cari kat siti
terus msg nak tempah  TIGA.....wow tamaknyer kan hahaha xlah ira punyer 2 aje..yang lagi 3 kawan office punyer lah....

so ape kesudahan?????



Durian Crepe

haa Alhamdulillah dapat pun ajak my hubby g Taman Melur....

so memang sodappp bagi ira...tp my nubby x bape berkenan sebab krim die muak agaknye
tapi yang penting lepas lah keinginan ku......




Pengunjung Blog

1 comment:

Nora Karim said... [Reply to comment]

hehehe mmg terliur bila tgk gambar durian crepe ni... saya pun baru dpt mkn... tak berapa suka juga la... sbb krim tu... hm...