Sunday, 16 June 2013

Nipple luka lagi

Ya Allah betapa besar dugaan mu...Ira sudah rawat sehabis baik..ubah posisi kepada cross cradle hold pun sudah...cream pun selalu sapu namun luka lama kembali lagi malah bertambah ditempat lain...hari ini genap 6 hari haziq df terasa cepat rasanya berbanding haziq x df...

Terasa perit bila haziq df semalam..sedih x terhingga..
luka belum sembuh sempurna lagi...
Apa lagi yang harus aku lakukan saat ni Ya Allah...

Perjalanan penyusuanku  masih panjang...
haziq masih memerlukan 100% susu ibu lagi disaat ini..
masih berbaki 8 bulan harus ku tempuhi...

Adakah aku kuat untuk aku harungi selama 8 bulan akan datang????
Adakah keadaan ini akan berterusan???
Ya Allah permudahkan lah urusanku
Sembuhkan lah luka ini
Kurangkan dan hilangkan lah kesakitan ku ini....

Jadikanlah perjalanan penyusuan ku ni sesuatu yang indah
Sesuatu yang nikmat dah bahgia boleh  dirasai...

AMIN..............

Ira akan cuba ubati lagi...dengan sedaya upaya dan ira x kan mengalah.....insyaallah.....


Pengunjung Blog

No comments: