Wednesday, 26 June 2013

Limau sunkist penggalak susu


If You all ada baca posting ira sebelum ni yang haziq kurang df...yes true susu ira makin drop sekarang...biasa kat ofis pukul 10 dapat 3 oz pukul 1 dapat 3.5 oz kan...sekarang 3 oz pun dah nampak bayang sudah...wuhaaaaa sedih woooo....dah makan habatussauda+madu..halba+madu pun x berhasil jugak...sekarang dekat ofis nak dapat 7 pun susah..semalam hanya dapat 6.7 oz beb....

Memang parah...kene lakukan sesuatu ni,x boleh dibiarkan terus begini..perjalananku masih jauh.....
so dari sunber yang ira dapat buah oren boleh jadi penggalak susu...so hari ini ira cuba buat macam gambar kat bawah ni....boleh letak madu..tapi ni kat ofis ira x letak madu lah...kosong macam tu aje...


Ape rasanya???tawar memang tawar hehehe nanti air dah habis bolehlah makan buah dia pulak kan.....

nanti ira share kan result nya...sebab benda ni x boleh buat sekali dua aje kene buat selalu dan konsisten lah kan...baru nampak hasil...

Moga-moga dapat lah up kan balik susu untuk hero kesayangan ira sorang tu.....


Pengunjung Blog

No comments: