Monday, 24 June 2013

Kurang Direct Feeding




Hasil marmet subuh tengok hasil macam mengujakan tapi ni hasil belah kiri last haziq menyusu 8.00 malam...memang patut pun bila bangun pagi breast bengkak...

hasil marmet dekat office macam biasa dapat 8 oz..Risau jugak dia kurang df ni nanti efect production pulak...df lah pencetus supply susu terbaik..

nak kene kerapkan df balik ni..biasa start ira balik kerja sampai pukul 10 malam dia tidur ada dalam 4 kali haziq akan menyusu...ni sekarang 2-3 kali je..x tahu lah kenapa sekarang haziq dah x minta nk df macam dulu2...dulu asik minta aje kerjanya...sikit2 selak baju...sekarang x dah...kene ambil dia masuk bilik susukan dia...kadang2 dia xnak pun.....erm risau betul...






Pengunjung Blog