Saturday, 1 June 2013

Bercuti Di Lotus Desaru

Bercuti lagi??? hahaha dengar memang best kan..sape yang x seronok pergi bercuti kan..tapi ni dengan family my husband...last minit buat keputusan.kui kui...konon masa planning x nak join...tapi bila diajak pergi jugak kan..hehehe..muka xmalu betul...

kebetulan hari Agong kan...ramai betul orang........sememangnya best lah jugak kat sini...cuma pergerakkan ira dengan suami agak terbatas sedikit sebab ada haziq kan...dukung memanjang...patah pinggang dik oi...


Baru sampai excited terus amik gambar....suka nor berposing ni kan



halaman utama aparment di lotus....berapa per night? huh jangan ditanya sebab orang sponsor lah


bilik utama...besar ada bilik air


petang on the way pergi water park



ha kat sini falling coconut...orang duk tunggu air dalam tempurung tu full...berderet lah orang duk tunggu kat bawah tu...bila dah full...zassss air pun simbah ke bawah




ni lah familu belah husband..ada ramai lagi tapi dioarng x join

at swimming pool


happy haziq main air


Malam masing2 tengok bola...Johor Vs Pahang


Pandangan pagi dari luar jendela


On the way ke pantai pulak


ha ni hasil kat pantai...dah penat nak edit hahahaha...banyak sangat gambar..

Apa pun memang enjoy lah....

Thank you pada Family 

Pengunjung Blog

No comments: