Tuesday, 14 May 2013

Kad Hari Jadi Untuk Suami

Ini lah hasil tanganku yang x berapa nak keatif hahahaha.... ira buat ni tengah malam masa my hero tidur dan suamiku kerja malam..2 jam jugak lah ambil masa nak siapkan kad ni walaupun x berapa lawa...:-)



Muka Hadapan


page 2 buruk sikit gambar bunga tu sebab buat dalam samar2 je dalam bilik..kalau terang nanti anak bangun pulak..


Isi yang penuh makna


page belakang...macam budak2 sikit lah erm dah xde idea nak buat...lagipun buat pakai kertas yang ada je....xnak membazir



jenuh juga nak siapkan...

Walau ianya sekeping kad tapi isinya penuh makna...hasil tangan isterimu sendiri wahai suamiku....
ayang x ada hadiah mahal yang nak diberikan...walau apa pun cinta dan kasih sayang ayang pada abang x pernah pudar....

Kek Cinta Untuk Suami




Semalam ira minta tolong bos belikan kek...tapi rupanya semalam petang dia ajak pergi..uhh seronok...
ira beli 2 potong aje memandangkan husband ira x suka makan kek..nanti kalau beli 1/2 kg konform ira yang kene habiskan balance nya....


Perisa durian Mouse for me
Perisa fruity untuk husband
1 slice RM 6.20


Jadilahkan daripada x ada .......

kad dan kek ira letak tepi tv sebelum ira pergi kerja memandangkan dia kerja malam so x boleh sambut sama2..ni je cara yang boleh buat...ira tahu dia memang x mengharapkan apa2 pun dari isterinya tapi rasa bersalah juga x dapat nak belikan dia hadiah..huhuhu belum gaji lagi...dia nak sangar beli jam tangan jenama adidas ke casio kalau x silap ira..xdapat nak tunaikan...sedih :-(

Imbas kenangan dulu

Ni ira x pasti husband masih ingat atau x..kali pertama ira sambut birthday dalan kereta dekat senibong permas jaya...dengan berbekalkan kek coklat bulat yang comel ajer...ira nyanyikan then suruh dia potong kek tu...ira hairan dia senyum tapi air matanya menitik membasahi pipi...

aduh dalam hati 'aku ada buat salah ker' ira tanya dia kenapa jawapan dia cakap abang terharu sangat..x pernah orang sambut birthday dia macam ni....masa ni kalau x silap ira hadiahkan dia jam tangan...tahun kedua hadiahkan dia baju...tahun ketiga xde hadiah kot....hahaha...teruknya isteri dia ni kan....:-)

Ni cerita masa bercinta belum bertunang belum nikah.........

Semoga cinta kami disinari cahaya kasih Allah sampai ke syurga...Amin...
















Pengunjung Blog

No comments: