Sunday, 12 May 2013

Bercuti di Waterfall Kota Tinggi

12 Mei my hubby ajak pergi waterfall kawan ajak katanya...so ira pun happy dengar..dah lama rasanya x jejak kesana hampir 2 tahun ada..suka mandi kat air terjun berbanding laut...laut airnya masin ira dah lah x reti berenag asik tertelan air masin aje..mata pun merah pedih hahaha


Ni lah antara bekalan yang akan dibawa kesana..mee hon,puding,nugget,air teh panas dan air masak...
yang dalam thermos tu erm biasalah bekal untuk my little one lah kan...


haziq ni jenis suka main air..tapi kene take time sikit biar enjin dia panas dulu..hehehe 
kuis kuis air pakai kaki dulu...sejuk kan air dia






Alah sukanya dia sampai nampak gigi atas 4 batang tu







Ha ni lah antara semua yang join...best wooo....


dah nak balik dah...plan lepas ni jalan bandar kota tinggi..tengok lah ape yang ada pulak kat sana..
cewahhh macam lah bukan orang sini kan hehehe


Pengunjung Blog

No comments: