Thursday, 21 February 2013

Storage Bottle & Teat Mam




Wah  hari ini barang- barang keperluan ku bf ku dah sampai..Baru je semalam order pagi dah sampai,begitu pantasnya Pos Laju ni kan...Tabikkkk Lah!!!!!!!!!!

Semua ni aku just beli online aje kat facebook eizmierahmumbabyshop aku suka berurusan dengan dia..senang sangat dapat diskaun lagi..hilk hiks...... 

Storage bottle autumz tu baru je keluar RM 35.00 teat Mam tu biasalah 2 Pcs RM 24.00 Storage 
bag RM 11.00 

So lepas ni senang lah aku nak simpan SI x kelam kabut lagi asik fikir mana botol lagi aku nak pakai..huhuhu

Enjoy Breasfeeding to All Momoies!!!!!!


Pengunjung Blog

No comments: