Sunday, 20 January 2013

Tempoh Penyusuan hampir tiba

Dengan izin Allah hampir sempurna pemyusuan anakku haziq selama 12 bulan..kiranya lagi 2 minggu aje!!! sapa yang x seronok kan ..hahaha hampir dapat degree gitu....

Sesungguhnya aku amatlah gembira dapat menyusukan anak aku sendiri walau banyak cabaran dan rintangan sakit perit yang dilalui tapi amat lah berbaloi untuk anak ku mandapat haknya...





Dengan demamnya ku gagahkan diri......
Dengan penatnya ku rempuhi....
Terpaksa bangun tengah malam pam susu tuk cukup kan keperluan dia di esok hari
Dengan nipple crack nya lagi tetap ku bagi Haziq direct walupun sakitnya hanya tuhan je tahu





Memang banyak cabaran didunia penyusuan ni kan momies semua????
Tapi apa yang penting kita puas kita suka kita genbira dan bahagia dapat anugerah dari Allah ni.....
Anak pun rapat dengan kita....
paling seronok tengok mimik mukanya merengek nak susu alah comel nyer.........
meruntun hati keibuan....


Tengaok lah Haziq memang jeles betul bila aku nak pam,sibuk je die nak gigit lah nk hisap lah 
memang susah lah nak mengepam kalau dia nampak,last2 bg je dia main pas baru dia puas hati..tahu tersengih bile kita bg dia pam..hehehe Haziq haziq memang cerdik anak ibu ni..

Nama pun Haziq kan....maksudnya cerdik lah ibu..apa lah ibu ni ..hehehe

Muhammad -Yang terpuji
Haziq - Cerdik/Pandai
Irsyad - Petunjuk

Ini lah nama anak ku hasil perkongsian aku dan suamiku tercinta.............................................





Pengunjung Blog