Thursday, 10 January 2013


Susu Merudum

Bercerita tentang production susuku..huhuhuh teramatlah sedih bulab 9 punya lah meriah tapi bila masuk bulan 10 makin lama makin drop sikit demi sikit dan akhirnya 22.11.2012 cik P pun datang menjengah buat pertama kalinya...dari dapat 5-6-7 oz dapat lah 4 oz persesi pumping tapi xmengapa masih cukup lagi buat anakku walaupun ngam2....setiap hari dapat 16 oz





Ha...hok yang ni pulak lain ceritanya bulan 12 cik p x datang...ha mulalah hati saya risau bukan apa takut dalm perut ni ada isi je hehehehe...tapi yang pelik nye makin lame makin kurang,saya pun hairan xpernah skip pumping kat ofis masih buat 3 kali...so saya up kan jadi 4 sesi pump kat ofis..wah macam xde kerja lain kan asik mengepam je kerjanya...ni lah hasilnya pada saya sama aja tiada penambahan..huhuhuhu...tapi x mengapa masih mampu perolehi 16 oz setiap hari...




Start masuk je bulan 1 susu ku lagi degil nak keluar waaa macam nak nangis pun ada wooo...stresss mak...pukul 10 biasa saya akan dapat  4oz ni 3 oz aje petang x usah cakap lah memang saya akan dapat sikit...wah memang x cukup bekalan Haziq,terpaksa pakai stok yang ada dalam peti sejuk tu...



Erm ni lah dugaan bf mom kan...pasang surut mesti ada...akan saya usahakan supaya production susu ku back to normal semula...

Ya Allah permudahka lah urusan kehidupanku,banyakkan lah susuku untuk bayiku dan permudahkan lah perjalananku menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah engkau syariatkan...
Amin...........


Uih termenung apa tu sayang..

Semoga anakku Mohammad Haziq Irsyad mendapat khasiat sepenuhnya dari air susu ibu yang mengalir didalam tubuhnya...semoga jadi anak yang soleh,taat,beriman,dan bertaqwa...semoga anak ibu jadi anak yang bijak pandai serta cerdik...Amin...





Pengunjung Blog