Thursday, 20 December 2012



Bubur taufu with tomato & pumpkin

                                       
                                                         Bubur tofu with tomato & pumpkin

Dikala kehabisan ayam..huhuhu fikir2 dan fikir nak masak apa ni untuk my hero...haaaaa nasib baik ada taufu dan telur sumber protein jugakkan..masak pun cincai2 jugak hehehehe..........



Bahan- bahan :-

Bawang holland
Bawang putih
Celery
Tofu
Telur
Tomato
Stok Ayam
Puree pumpkin



hiris halus2 bagi anak yang boleh makan tektur kasar




Masukkan Semua bahan diatas kecuali tofo masukkan last sekali nak bubur nk dekat masak



Taraa dah siap

Saya masih blend lagi sebab Haziq xnak terima tektur kasar.die akan kemam aje dalam mulut die...aduiii anak oh anak.....xpelah yang penting dia nak makan kan.Leceh sikit xpe lah....yang penting makan dari hasil tangan ibu nya yang x berapa reti nak masak..hehehe

Caaaa Cinnnn Cauuuuu......................





Pengunjung Blog

No comments: